Skip to main content
Tillbaka till GigComs

Radera ditt GigComs-konto

Senast uppdaterad: 2026-10-27

1.I appen eller på webbplatsen

  • Logga in på GigComs i iOS- eller Android-appen, eller på gigcoms.com.
  • Öppna Inställningar och skrolla ner till ”Radera konto”.
  • Välj ”Radera mitt konto”, skriv DELETE och bekräfta.

Ditt konto raderas direkt och det går inte att ångra. Vill du ha en kopia först? Använd ”Exportera dina data” på samma ställe.

2.Om du inte kan logga in

Mejla privacy@gigcoms.com från e-postadressen på ditt konto och be oss radera det. Vi bekräftar via e-post och raderar kontot inom 30 dagar.

3.Vad som raderas

  • Ditt konto, din profil och din offentliga sida.
  • Dina meddelanden, kontakter, AI-chatthistorik samt de mixar, låtar och medier du har laddat upp.
  • Dina aviseringsinställningar och dina enheters push-tokens.

4.Vad vi sparar

  • Bokningar och fakturor vi måste spara för bokföringen anonymiseras och sparas i upp till 7 år.
  • En bokning som också finns i någon annans konto (till exempel scenen som bokade dig) finns kvar där.
  • Redan utbetalda värvningsprovisioner och utbetalningar finns kvar i vår bokföring.

Frågor? Kontakta oss på privacy@gigcoms.com

Radera ditt GigComs-konto | GigComs